Özcan davet etti, Akşener geliyor

Özcan davet etti, Akşener geliyor Özcan davet etti, Akşener geliyor
A- A+

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Merkezine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ziyareti sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 15 Eylül’de Bolu’ya geleceği açıklandı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bu ziyareti çok tartışılmış, “Başkan Özcan; CHP’den ihraç edilirse İYİ Parti’ye mi geçecek?” iddiaları gündeme gelmişti.

Tüm bu tartışmalar sürerken, ikili arasında yaşanan görüşmenin ardından Akşener’in 15 Eylül’de Bolu’ya geleceği öğrenildi. İYİ Parti liderinin 15 Eylül Perşembe günü Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün Paşaköy Mahallesi’nde bulunan yeni hizmet binasının açılış törenine katılacağı ve sonrasında da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelmesi bekleniyor.

İYİ Parti Bolu İl Başkanlığınca da düzenlenecek törende ayrıca Akşener’in partisine yeni katılan üyelere parti rozetlerini takacağı da belirtildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler